nieuws

Cateraars steunen Eat Green at Work

Catering

Grote cateraars als Sodexo, Albron en SAB Catering steunen Eat Green at Work. Dit is een campagne van de Nederlandse Vegetariërsbond om een dagje zonder vlees of vis in het bedrijfsrestaurant te promoten.

Cateraars steunen Eat Green at Work

‘De lunch in bedrijfsrestaurants wordt nu vaak vergeten als een moment waarop je ook vegetarisch kunt eten, vandaar onze campagne,’ zegt Mariëtte Büthker van de Vegetariërsbond.

Büthker is blij dat grote cateraars inhaken op Eat Green at Work. ‘Sodexo heeft bijvoorbeeld honderdduizend folders besteld. Albron en SAB gaan onze speciale placemats in hun restaurants inzetten.’ Via de website is speciale promotiemateriaal te bestellen.

‘Wij willen de keuze voor en vegetarisch alternatief benadrukken. Het is niet de bedoeling dat er op die dag geen vlees of vis te verkrijgen is in het bedrijfsrestaurant.’ Welke dag bedrijfsrestaurant uitkiezen voor de actie is vrijblijvend.

De campagne wordt officieel gelanceerd op 2 februari in de Westergasfabriek in Amsterdam. Pierre Wind zal hierbij aanwezig zijn.

Reageer op dit artikel