nieuws

Cormet Catering wint onderwijsprijs

Catering

Cormet Catering heeft een belangrijk onderwijsprijs gewonnen voor zijn activiteiten op het gebied van gezond eten. Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling won de cateraar in de categorie: ‘Innovatieve toepassingen van facilitaire producten, inrichtingen of diensten ten behoeve van het onderwijs.

Cormet Catering wint onderwijsprijs

De gezonde schoolkantine mislukt vaak omdat jongeren er uiteindelijk te weinig van weten en het belang ervan niet inzien. Cormet hanteert een ondersteuningsprogramma dat de belangstelling voor gezond leven op school aanwakkert.

De publieksjury: ‘We kunnen er niet omheen dat overgewicht bij de huidige generatie jongeren erg veel voorkomt. Gezonde voeding helpt als onderdeel van een gezonde leefstijl onder andere om overgewicht te voorkomen. In dit concept gaat het niet alleen om het aanbieden van gezonde voeding in de schoolkantine, maar ook om het ondersteunen daarvan door een compleet programma dat aansluit bij de Gezonde School.’

Cormet Catering speelt samen met de adviesorganisatie Schoolpartners in op dit probleem bij de jeugd.

Reageer op dit artikel