nieuws

Cateraar: ‘Jongeren hebben wél smaak

Catering

Jongeren zijn gewend om frietjes en hamburgers van McDonald’s te eten en verder houden ze vooral van worstjes, chips, zoete lekkernijen en energydrinks. Dat is het beeld wat bestaat. ‘Maar het wordt tijd dat we bij dat beeld toch eens vraagtekens gaan plaatsen’, zegt Jelle de Visser van De Vliegeraar Kok op Maat in Misset Catering 1 dat 18 februari verschijnt.

Cateraar: ‘Jongeren hebben wél smaak

De Vliegeraar Kok op Maat houdt zich onder meer bezig met evenementencatering. De Visser komt op festivals, zoals Lowlands, veel met jongeren in aanraking. Hij verkoopt daar onder andere ambachtelijke soepen, zelfbereid.

‘Die ambachtelijke soepen verkopen uitstekend’, zegt hij. ‘De jongeren waarderen deze producten. Ze vinden ambachtelijke soepen en andere gerechten wel degelijk lekker. Dat stel ik keer op keer vast. Jongeren waarderen natuurlijke, herkenbare smaken. Het is absoluut niet waar dat hun smaak bedorven is en dat ze alleen nog maar fastfood lusten.’

Reageer op dit artikel