nieuws

Evenementenbranche maakt kennis met Champagne Experience

Catering

Een nieuw sprankelend concept ten behoeve van de evenementenbranche: Champagne Experience. Om op een verrassende wijze boodschappen mee over te brengen. Het is een concept van Rogier de Bonth, in samenwerking met Van Dam Catering en Amsterdam Boats.

Evenementenbranche maakt kennis met Champagne Experience

De Bonth: ‘De evenementenbranche is altijd op zoek naar vernieuwing. Daarom heb ik besloten om de branche kennis te laten maken met Champagne Experience.’ Deze kennismaking vindt plaats op de HRH boot van Amsterdam Boats.

De Bonth over de samenwerking met Van Dam Catering: ‘Champagne is een mooi product waarbij kwalitatief goede catering hoort. Om die reden heb ik gekozen voor Van Dam Catering. Met succes. De catering werd geheel afgestemd op de avond met heerlijke gerechten, gerelateerd aan het thema water en champagne.’

Champagne Experience is gespecialiseerd in de communicatieve kracht van champagne. Daarbij wordt de achtergrond van de champagne gekoppeld aan de boodschap van een bedrijf. De Bonth: ‘Vaak wordt een boodschap zo hard en zo snel mogelijk bij iemand erin gedrukt, wat uiteindelijk geen effect blijkt te hebben. Champagne is een product met een positief gevoel en een unieke metafoor om een boodschap over te brengen die blijft hangen.’ Zie: www.champagneexperience.nl.

Reageer op dit artikel