nieuws

HTC Advies omarmt Het Nieuwe Werken

Catering

Transparante uitstraling en een vooruitstrevend design. HTC Advies ((cateringadvies, aanbesteden & contractsupport) bouwt in Almere een nieuw functioneel kantoor dat geschikt is voor het Nieuwe Werken. Ook ATIR (schoonmaakadvies, aanbesteden & contractsupport) zal vanuit dat kantoor gaan opereren.

HTC Advies omarmt Het Nieuwe Werken

Het nieuwe pand sluit aan op de ontwikkelingen in hospitality en schoonmaakbranche, aldus HTC. Relaties en klanten worden gastvrij ontvangen in een espressobar, waar een barista (tevens receptioniste) een prachtige cappuccino serveert.

Naast HTC Advies en ATIR zal ook Facility Synergy kantoor gaan houden in Almere. Kenniswerkers waar FS mee samenwerkt, kunnen gebruik maken van het nieuwe kantoor als tijdelijke werkplek, voor vergaderingen en om relaties en klanten uit te nodigen.

Ook zullen er zogenaamde minisymposia gaan plaatsvinden. Het kantoor is geschikt voor Het Nieuwe Werken. Dus met flexibele werkplekken, vergaderruimte, concentratiewerkplekken maar vooral ontmoetingsruimte om kennis te delen.

De verhuizing vindt plaats voor 1 juli aanstaande. De officiële opening zal na de zomer plaatsvinden. Relaties en cliënten worden dan uitgenodigd voor een miniseminar en een borrel. Meer informatie: www.atir.nl en www.htcadvies.nl

Reageer op dit artikel