nieuws

Elstar Cateraar laat brandweer vliegen

Catering

Een cateraar die brandweerlieden laat vliegen. Het gebeurde in Barneveld. Elstar Catering liet acht leden van de brandweer in een luchtballon van het uitzicht genieten. Dit keer geen gillende sirenes, maar rust en een beetje wind op grote hoogte.

Elstar Cateraar laat brandweer vliegen

Met de tocht sloot de Barneveldse brandweer de viering van het 100-jarig bestaan af. De acht personen hebben belangeloos een bijdrage geleverd aan het bijzondere jubileum van de brandweer. Als dank kregen zij de ballonvaart aangeboden.

Dankzij de wind vaarde de ballon vele kilometers door de lucht en landde deze in Steenderen. Hemelsbreed is in bijna anderhalf uur 42 kilometer afgelegd. Voor een gemiddelde ballonvaart is dat ver.

Reageer op dit artikel