nieuws

Hutten in vernieuwd Grand Theatre van Ouborg

Catering

Het Grand Theatre in Breda is na een grondige restauratie door Aad Ouborg’s Monumenten Vastgoed donderdagavond feestelijk heropend. Hutten is de exclusieve cateraar van het chique theater.

Hutten in vernieuwd Grand Theatre van Ouborg

Burgemeester Peter van der Velden (midden), Aad Ouborg (rechts) van Ouborg Monumenten Vastgoed en cateraar Bob Hutten openden het bal in het Grand Theatre. Eigenaar Ouborg heeft het Grand Theatre ruim 3,5 jaar grondig gerestaureerd met behoud van het rijke, historische karakter en de authentieke elementen.

Dit ‘kroonjuweel’ van Breda opende in 1921. Het ‘Grand’ was een blikvanger door de Moorse voorgevel, de Moorse toren en een mix van verschillende stijlen: Amsterdamse school, Art Déco, Art Nouveau en Jugendstil.

Exploitatie

90 jaar later is het chique theater springlevend en wordt het geëxploiteerd door Hutten. Die zal de stijlvolle evenementenlocatie gebruiken voor feesten, trouwpartijen, beurzen, bijeenkomsten, ontvangsten, congressen, diners en exposities.

Bovendien is het Grand Theatre een ontmoetingsplaats voor kunst- en cultuur. Van dans, film, muziekoptredens en theateruitvoeringen tot het Bredase Jazz Festival en het Foto- en Filmfestival.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel