nieuws

Cuisine on tour groeide in ‘rampjaar’ 2010

Catering

In het voor partycateraars slechte 2010 heeft Cuisine on tour geplust. ‘2010 was ons het beste jaar ooit’, laat de cateraar weten. ‘Ook het begin van 2011 is prachtig.’ Dat is te danken aan de herpositionering en de herstructurering van het bedrijf, aldus directeur Dimitri Chalos. ‘De positieve reacties van onze opdrachtgevers en de forecast tot eind 2011 bevestigen dit.

Cuisine on tour groeide in ‘rampjaar’ 2010

Zowel het aantal opdrachtgevers als de kwaliteit van de opdrachten zijn sterk toegenomen, aldus de directeur. ‘Wij gaan door op de ingeslagen weg om gastvrijheid en culinaire verzorging op topniveau te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons van vele spelers op de markt.’

De trendcateraar wil ‘gecontroleerd’ en ‘kwalitatief’ groeien en gelooft in duurzame partnerships met zowel opdrachtgevers als leveranciers. Om aan deze ambitieuze doelstelling te kunnen voldoen heeft Cuisine on tour zich begin mei versterkt met vier nieuwe medewerkers: v.l.n.r. Sander van Kaam (management assistent) , Patrick van Rossum (salesmanager), Rene Koren (logistiek medewerker) en Gido van der Kamp.

Reageer op dit artikel