nieuws

Diëtisten beoordelen gezondheid bedrijfsrestaurant

Catering

Over gezondheid in bedrijfsrestaurants is erg veel te doen. Er wordt ook veel over gesproken. Wie zeker wil weten dat zijn assortiment gezond is, kan een diëtist inschakelen. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Diëtisten beoordelen gezondheid bedrijfsrestaurant

Veel bedrijfsrestaurants bieden een ruim assortiment van producten aan. Maar wat staat er op het menu? De zogenoemde vette hap of een gezonde salade?

De juiste balans, daar gaat het om, aldus een publicatie op Zilverenkruis.nl. Daarin wordt melding gemaakt van diëtisten die de samenstelling van het aanbod in het bedrijfsrestaurants beoordelen. Ze geven daarbij deskundig advies om te komen tot een gezonde voedingsbalans. ‘Van groot belang bij het fit en vitaal houden van uw eigen medewerkers.’

Een gekwalificeerde diëtist van SanAvis, zo wordt gemeld, bezoekt het bedrijfsrestaurant en maakt een inventarisatie van het aanbod. ‘U ontvangt daarna een deskundig adviesrapport met aanbevelingen over het menu op basis van gezonde voedingsnormen.’

Reageer op dit artikel