nieuws

SAB Catering stopt met online broodjesformule

Catering

SAB Catering stopt met DeliciousDelivery. Deze online broodjesformule is drie jaar landelijk operationeel geweest met vijftien regionale partners. Vanaf vrijdag 13 mei is het niet meer mogelijk producten te bestellen.

SAB Catering stopt met online broodjesformule

Alle betrokkenen zijn persoonlijk door SAB geïnformeerd. Individueel zijn afspraken gemaakt over voortzettingen van leveringen aan bedrijven door de regionale partner. Deze bestellingen, leveringen en betalingen verlopen na 13 mei rechtstreeks via de regionale partner zonder tussenkomst van de website en de cateraar.

Over het waarom van het stopzetten van DeliciousDelivery, zegt Bianca Wester, manager commerciële zaken, in een officieel persbericht: ‘Voor onze nieuwe strategie, waarbij duurzame en nieuwe wegen worden ingeslagen, moeten noodzakelijke kwaliteitsslagen worden gemaakt. De online broodjesservice in de huidige vorm past niet in de nieuwe doelstellingen.’

Ze sluit voor de toekomst niet uit dat SAB het concept in aangepaste vorm regionaal nieuw leven inblaast. De website DeliciousDelivery.nl blijft eigendom van SAB Catering.

Reageer op dit artikel