nieuws

Cateraar en fabrikant organiseerden biologische soep 3daagse

Catering

In samenwerking met ISS Catering Services heeft Nestlé Professional in mei op 75 locaties ‘De biologische soep 3daagse’ gehouden. Nestlé wil de driedaagse ook in samenwerking met andere cateraars organiseren, zo is bekendgemaakt.

Cateraar en fabrikant organiseerden biologische soep 3daagse

Tijdens deze driedaagse werden diverse varianten soep geserveerd om medewerkers kennis te laten maken met de biologische soepen van Nestlé Professional. Aan De biologische soep 3daagse was een kraslotenactie verbonden.

Paul Wijsma, ISS Catering Services, licht toe: ‘Er is vanuit de overheid natuurlijk al tijden de roep om meer biologisch aanbod bij cateraars, maar het is goed als onze gasten daar zelf ook bewust mee kennismaken.’

ISS Catering Services heeft De biologische soep 3daagse gedurende de maand mei op diverse locaties gehouden. Alle Nederlandse contractcateraars hebben de mogelijkheid om met deze actie mee te doen. Nestlé Professional verzorgt de materialen om de actie te kunnen promoten.

Reageer op dit artikel