nieuws

Bezoekers Noorderzon festival huiverig voor biologische braadworst

Catering

Bezoekers van het Noorderzon festival (18 – 28 augustus) in Groningen zijn huiverig ten aanzien van de biologische braadworst. ‘Die worst heeft een beetje een negatief imago’, aldus een verkoper op Oogtv.nl. ‘Ik heb wel een en ander uit te leggen.

Bezoekers Noorderzon festival huiverig voor biologische braadworst

Op het Noorderzon festival zijn veel gezonde biologische producten verkrijgbaar. Bij voorkeur afkomstig uit de streek. Want dat willen de bezoekers, aldus een woordvoerder.

Het festival is naast cultureel, ook steeds meer culinair geworden. Groningen staat dit jaar in het teken van de smaak, als smaakstad van 2011. Het Noorderzon festival speelt daar op in met aandacht voor regionale producten met de nadruk op biologisch.

Reageer op dit artikel