nieuws

‘Catering in pretparken dramatisch

Catering

Volgens Vara’s Kassa is het eten in pretparken dramatisch. Het programma stuurde Pierre Wind naar verschillende pretparken.

‘Catering in pretparken dramatisch

In Slagharen en in de Efteling vond de hyperactieve kok nog wel wat eetbaars. Over Burger’s Zoo was hij tevreden.

Dramatisch

Kassa liet Wind los in de Efteling, Walibi, Slagharen, Burger’s Zoo en Duinrell. De bevindingen waren dus dramatisch. De deskundige beoordeeld het eten in Walibi en Duinrell (waar de catering wordt gedaan door La Place) als zeer slecht. ‘Veel te vette en niet doorbakken friet, uigedroogde salades, bevroren haring, smerige soep’, somt de Vara op.

Onvoldoende

Ook de Efteling en Slagharen brachten het er niet goed vanaf. De catering aldaar scoorde een onvoldoende. In de Efteling vond Wind nog wel wat eetbaars in restaurant Welkom, terwijl het Duitse broodje wordt en de hamburger in Slagharen zijn goedkeuring wel konden wegdragen.

Burger’s Zoo

Wind was wel te spreken over hetgeen Burger’s Zoo hem voorschotelde. Alhoewel het niet perfect was, was het in ieder geval vers. ‘De formule van Burgers’ Zoo hebben ze van La Place afgekeken: vers, zo veel mogelijk ter plekke bereid, het eten blijft niet lang liggen.’

Reageer op dit artikel