nieuws

Hanzehogeschool Groningen kiest Eurest

Catering

Hanzehogeschool Groningen, in maart verkozen tot eerste fairtrade hogeschool van Nederland, kiest vanaf de start van het nieuwe schooljaar voor Eurest als cateraar. Met de Campus-formule komt Eurest tegemoet aan de wens van de Hanzehogeschool om haar studenten en medewerkers kennis te laten maken met duurzame voeding, die op een eerlijke manier is geproduceerd, meldt Eurest.

De Hanzehogeschool hecht veel waarde aan fairtradecatering. Zo voldoen koffie, thee en cacao aan de internationale fairtradecriteria. In het assortiment van de Campus-formule zijn bijvoorbeeld fairtrade-ijs, koffie, thee en suiker opgenomen maar ook fairtradebeleg zoals jam, honing, hagelslag, chocopasta en pindakaas. Daarnaast biedt het assortiment fairtradestroopwafels.

Eurest gaat bij de Hanzehogeschool cateren voor bijna 28.000 pandbewoners: medewerkers en studenten. Het gaat niet alleen om het verzorgen van de lunch in het restaurant, Eurest biedt ook vergaderservice, banquetingservice, catering voor partijen en evenementen en een koffiecorner.

Reageer op dit artikel