nieuws

Oud VKGE-lid Jan Pulles overleden

Catering

Jan Pulles oud-lid van de VKGE Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg, is vorige week op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de vereniging bekendgemaakt. ‘Wij gedenken Jan als een warme persoonlijkheid die zeer betrokken en innemend was. Hij heeft zich, zeker in de beginjaren, op vele vlakken ingezet voor de VKGE.

Oud VKGE-lid Jan Pulles overleden

Pulles stond bekend wordt om zijn humor en gezelligheid. ‘Voor dit alles zijn wij hem zeer dankbaar’, aldus VKGE-voorzitter Ruud van Brussel. ‘Daarnaast was Jan Pulles een uitstekend vakman en heeft hij de aan hem toevertrouwde bewoners vele jaren culinair vertroeteld.’

De uitvaart zal woensdag 24 augustus om 10.30 uur in de parochiekerk St Petrus te Eindhoven plaatsvinden, waarna om 12.30 uur afscheid in de Luxzaal van Crematorium Rijtackers.

Reageer op dit artikel