nieuws

Albron feliciteert geslaagden cateringmanagement

Catering

De eerste vijftien geslaagden aan de MHBO-opleiding Catering- en Horecamanagement van Albron ontvingen dinsdag 30 augustus hun diploma. De opleiding wordt verzorgd door NCOI Opleidingsgroep.

Albron feliciteert geslaagden cateringmanagement

De eenjarige opleiding is bedoeld voor ervaren cateringmanagers die hun kennis en inzicht van de cateringbranche verder willen ontwikkelen.

HR-directeur Dorien van Drunen van Albron zegt: ‘Albron wil graag preferent werkgever zijn en blijven voor huidige en toekomstige medewerkers. Een investering in een op maat ontwikkelde opleiding als deze past bij deze visie. We hebben vijftien medewerkers de mogelijkheid geboden om zich verder in hun vakgebied te ontwikkelen.’

Een nieuwe lichting van Albron-medewerkers staat klaar voor de tweede jaargang van de opleiding. Zij zijn bij de start van hun opleidingsjaar ondersteund door de geslaagden met praktische tips, informatie over de opleiding en het delen van hun ervaringen.

Reageer op dit artikel