nieuws

’s-Peer catering organiseert benefietdiner

Catering

`s-Peer catering bestaat dit jaar 15 jaar en viert dit op 30 september met een benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Met de opbrengst kan het ziekenhuis activiteiten organiseren voor ernstig zieke kinderen.

’s-Peer catering organiseert benefietdiner

Chefkok Pètrix: ‘Voordat ik mijn bedrijf startte werkte ik een paar jaar, één dag in de week, als vrijwilliger in het Juliana Kinderziekenhuis. Door met en voor de kinderen filmpjes te maken probeerden we de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek waren. Leuk en vooral dankbaar werk.’

Voor dit soort extra projecten in het ziekenhuis is geld nodig, aldus ’s-Peer catering. Geld dat niet direct naar de medische zorg gaat dus, maar naar dingen die de tijd in het ziekenhuis prettiger maken. De inrichting van de tiener-relaxkamer bijvoorbeeld, een uitje of knutselspullen en speelgoed. Tijdens het diner wordt bekendgemaakt naar welk project de opbrengst gaat.

Reserveren kan via www.speercatering.nl/nieuwsbericht.

Reageer op dit artikel