nieuws

Sab Catering besteedt aandacht aan laaggeletterdheid

Catering

SAB Catering besteedt in haar restaurants aandacht aan laaggeletterdheid. Dat meldt Weekvandealfabetisering.nl. ‘Per e-mail informeert SAB Catering haar locaties over laaggeletterdheid en per post krijgt iedere vestiging een informatiepakket.

Sab Catering besteedt aandacht aan laaggeletterdheid

Er wordt uitleg gegeven en aandacht gevraagd voor de Week van de Alfabetisering. Alle locaties van SAB Catering ontvangen posters en flyers. Ook de site Oefenen.nl wordt onder de aandacht gebracht.

Tijdens de Week van de Alfabetisering worden in de bedrijfsrestaurants informatietafels ingericht. De locaties worden verzocht foto’s te maken van deze tafels die later in een nieuwsbrief zullen worden geplaatst.

Reageer op dit artikel