Twaalf genomineerden voor Business Awards in de zorg

Twaalf genomineerden voor Business Awards in de zorg

Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards, een nieuw initiatief waarbij zorginstellingen leveranciers beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Marktonderzoekbureau Foodinc. heeft in opdracht van Food Hospitality een onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg.

Producenten/leveranciers zijn in totaal ruim 1800 keer beoordeeld, verdeeld over vier categorieën: Vers, Convenience, Droge kruidenierswaren (DKW) en Apparatuur.

De genomineerden in de categorie Vers zijn:

W&G Groep

Zuivelhoeve

Zwanenberg Food Group

De genomineerden in de categorie Convenience zijn:

Eetgemak

Huuskes

Wereldkeuken De Indische

De genomineerden in de categorie DKW zijn:

Nestlé

Smilde Foods

Unilever Food Solutions

De genomineerden in de categorie Apparatuur zijn:

AKB Bert Müller

Rational

Sortrans

De uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2011 vindt plaats tijdens het Food Hospitality College op donderdag 10 november bij Wageningen UR.