Marktonderzoekbureau Foodinc. heeft in opdracht van Food Hospitality een onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg.
Producenten/leveranciers zijn in totaal ruim 1800 keer beoordeeld, verdeeld over vier categorieën: Vers, Convenience, Droge kruidenierswaren (DKW) en Apparatuur.
De genomineerden in de categorie Vers zijn:
W&G Groep
Zuivelhoeve
Zwanenberg Food Group
De genomineerden in de categorie Convenience zijn:
Eetgemak
Huuskes
Wereldkeuken De Indische
De genomineerden in de categorie DKW zijn:
Nestlé
Smilde Foods
Unilever Food Solutions
De genomineerden in de categorie Apparatuur zijn:
AKB Bert Müller
Rational
Sortrans
De uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2011 vindt plaats tijdens het Food Hospitality College op donderdag 10 november bij Wageningen UR.