nieuws

Diervriendelijke kroket in bedrijfsrestaurant

Catering

Medewerkers van organisaties en bedrijven die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone’, kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie. De kans is dan groot dat die diervriendelijke kroket geleverd gaat worden, aldus Wakker Dier.

Diervriendelijke kroket in bedrijfsrestaurant

Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website. De cartoons, gemaakt door vijf bekende cartoonisten, worden beschikbaar gesteld in het kader van de Wakkere Kantine-campagne die sinds dit voorjaar loopt.

Grote cateraars doen daar aan mee. Zo heeft Sodexo inmiddels in al haar 1300 bedrijfskantines de industriekroket vervangen door een biologische kroket.

Zie www.wakkerdier.nl/wakkerekantine

Reageer op dit artikel