nieuws

ISS lanceert E-learning HACCP als game voor medewerkers

Catering

ISS Catering Services en Sensz lanceren de E-learning HACCP voor alle cateringmedewerkers. Geen droge opsomming van feiten, geen eindeloze vragenlijsten maar een online training in de vorm van een game. Het is leuk om te doen en tegelijkertijd leerzaam, aldus ISS Catering Services.

ISS lanceert E-learning HACCP als game voor medewerkers

In deze e-learning doorlopen de cursisten in circa 1,5 uur alle aspecten op het gebied van voedselveiligheid en de warenwet. Hiermee zijn de cateringmedewerkers meteen op de hoogte van de uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid in de praktijk. Ze leren niet alleen veel over voedselveiligheid en de bijbehorende processen, maar ook dat het noodzakelijk is om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen.

Maarten Poels directeur van ISS Catering Services: ‘Voedsel en voedselveiligheid nemen een steeds prominentere plek in in onze samenleving. Natuurlijk besteedden we al ruim aandacht aan HACCP binnen de verplichte training Cateringmedewerker A. Wij merkten echter dat binnen de integrale FM dienstverlening die ISS levert, er nog nadrukkelijker vragen over worden gesteld. Graag willen we deze marktvraag als eerste beantwoorden. Het trainen in de vorm van een game, en dus in een andere didactische vorm, spreekt onze medewerkers enorm aan.’

Reageer op dit artikel