nieuws

Nieuwe CFO bij Sodexo

Catering

Martijn van der Woerdt is de nieuwe Chief Financial Officer bij Sodexo Nederland. Hij volgt Nico Wevers op die besloten heeft de organisatie te verlaten.

Nieuwe CFO bij Sodexo

Martijn van der Woerdt trad in 1997 in dienst bij het Franse cateringconcern en heeft sindsdien diverse functies vervuld. In zijn vorige functie was hij Divisie Controller bij Food Services. Van der Woerdt wordt lid van het Executive Committee van Sodexo Nederland.

Nico Wervers verlaat de organisatie omdat hij toe is aan een nieuwe fase in zijn leven, aldus Sodexo. Hij wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin en zijn geliefde Zuid-Frankrijk.

Sodexo maakte overigens bekend in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar dat eind november eindigde, een omzetgroei van 8,1 procent te hebben geboekt tot 4,6 miljard euro. De groei is in lijn met de doelstelling voor dit jaar, liet de cateraar bij de presentatie van de cijfers weten.

Terwijl de wereldeconomie nog kwakkelt, doet Sodexo het goed, stelde topman Michel Landel vast. De groei van de cateraar werd wereldwijd gerealiseerd.

Reageer op dit artikel