nieuws

Slager verslaat cateraar

Catering

Het is Catering-service van Grunsven niet gelukt Ondernemer van het Jaar 2011 te worden. Het bedrijf moest een slager voor laten gaan. Van Hooff uit Heeze werd door de leden van de ondernemersvereniging Industrie en Dienstverlening Heeze-Leende (IDHL) uitgeroepen tot winnaar.

Slager verslaat cateraar

Eigenaar Jan van Hooff kreeg de prijs uitgereikt tijdens het nieuwjaarsdiner van de IDHL. Wethouder Jos van Bree overhandigde hem een kunstwerk en een oorkonde.

Slagerij van Hooff won het na een bedrijfsscan van de twee andere finalisten. Naast Catering-service van Grunsven was dat Drukkerij van Mierlo. Volgens de verkiezingscommissie is Van Hooff een bedrijf waar gepassioneerd ondernemerschap en gestructureerd management op een uitstekende wijze worden gecombineerd. ‘Dit blijkt onder meer uit dalende werkdruk, ondanks enorme omzetgroei.’

Reageer op dit artikel