nieuws

De Doelen kiest Sodexo Prestige als derde cateraar

Catering

De Doelen is nieuw samenwerkingsverband aangegaan met Sodexo Prestige. Hiermee verbindt de Doelen zich, naast Maison van den Boer en de Arjan van Dijk Groep, aan een derde cateraar. Organisatoren van evenementen en andere opdrachtgevers krijgen daardoor meer keus op het gebied van de catering.

De Doelen kiest Sodexo Prestige als derde cateraar

Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen: ‘We kijken uit naar een nieuwe en succesvolle samenwerking met Sodexo. De Doelen verwelkomt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en die willen we uiteraard graag zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn met uitstekende catering. Samen met Sodexo kunnen we de wensen van onze gasten waarmaken.’

Concert- en congresgebouw de Doelen is een bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid. Als een van de drukst bezochte podia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz.

Reageer op dit artikel