nieuws

Fabrikanten en grossiers werken steeds meer samen

Catering

Verschillende marktpartijen die elkaar vroeger niet zagen staan, zoeken nu toenadering. Ze willen gebruik maken van elkaars netwerken en elkaars sterke punten. Dit blijkt uit een inventarisatie van Misset Catering.

Fabrikanten en grossiers werken steeds meer samen

‘Er is een toename van samenwerkingsverbanden tussen fabrikanten, grossiers en klanten, zowel horizontaal als verticaal door de keten heen. Op deze manier is het makkelijker mogelijk om een totaal oplossing voor een klant te bieden’, aldus Mark van der Veeken van Hero.

In dit kader heeft Hero een samenwerkingsverband opgezet met Unilever. Samen hebben ze een uniek zoet broodbeleg concept ontwikkeld, waarin alleen de grote A-merken zijn vertegenwoordigd. Van der Veeken: ‘In één presentatiedisplay kan de gast zijn keuze maken voor margarine en zoet broodbeleg met altijd de vertrouwelijke kwaliteit van het A-merk.’

Reageer op dit artikel