nieuws

Partycateraar Vineyard zet zich in voor re-integratie

Catering

Vineyard Catering en restaurant de Nonnerie hebben hun samenwerking met de Voedselbank Gooi & Vechtstreken verlengd. De partijen werken naar tevredenheid met elkaar samen, zo hebben ze bekendgemaakt.

Partycateraar Vineyard zet zich in voor re-integratie

Vineyard is daarnaast een samenwerking gestart met ATC Amersfoort. Dit betekent dat Vineyard zich naast de steun aan de Voedselbank Gooi & Vechtstreken én de Culibus nu ook aan een derde initiatief heeft verbonden.

Jurgen van Wijngaarden: ‘Voor Vineyard is het belangrijk dat het ‘goede doel’ gekozen wordt door onze eigen medewerkers om draagvlak binnen het bedirjf te garanderen. Daarnaast moeten er raakvlakken zijn met ons vakgebied; eten & drinken. In de loop van de tijd zijn wij echter steeds meer het belang van re-integratie gaan inzien en een enorme voorstander geworden van lokale initiatieven die zich hard maken voor terugkeer in de maatschappij. Zo’n initiatief is ATC precies. ‘

Arbeidstrainingscentrum Amersfoort traint jongeren met gedrags- en psychiatrische problemen voor een plek op de arbeidsmarkt. Vineyard ondersteunt ATC op meerdere fronten. Ze stimuleert de werkzaamheden van de studenten door onder andere stageplaatsen te bieden, rondleidingen te verzorgen, er voor te zorgen dat de leerlingen van ATC de vrijwilligers van de Voedselbank helpen met wervingsacties. Vineyard neemt tevens producten van ATC af.

Reageer op dit artikel