nieuws

Van der Linde Catering + Evenementen bestaat halve eeuw

Catering

Van der Linde Catering + Evenementen bestaat 50 jaar. In 1962 werd in Rotterdam centrum aan de Karel Doormanstraat een lunchroom geopend door de familie Van der Linde. Nu is het bedrijf uitgegroeid tot de top van de Nederlandse partycatering en eventlocaties, zo wordt gemeld.

Van der Linde Catering + Evenementen is tegenwoordig op een brede markt actief met haar kernactiviteiten eten, drinken en gastvrijheid. De partycatering op locatie, vormt nog steeds het grootste deel van het bedrijf. De evenementenbranche wordt bediend op tal van locaties in de Randstad, zoals theaters, musea en congres- en evenementenlocaties waar zij vaste partner is. Van der Linde Catering + Evenementen heeft verschillende participaties in zusterbedrijven en beschikt over een moderne productiekeuken met een capaciteit tot 10.000 maaltijden per dag.

De directie van Van der Linde Catering + Evenementen bestaat vandaag de dag uit: Hans van der Linde (algemeen directeur), Paul van der Linde (financieel directeur) en Robin van der Schuyt (commercieel/operationeel directeur).

Hans van der Linde laat weten dat het bedrijf succesvol is. ‘Flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit zijn bij ons altijd de doelen en succesfactoren geweest. Wij hebben diverse economische recessies doorstaan. Juist in die tijden ontstaan nieuwe ideeën en nieuwe kansen. Zolang de kwaliteit gewaarborgd blijft, kun je creatief veranderen en blijven groeien. Ons bedrijf is flexibel om zich elke keer aan te passen aan de wensen van de tijd. Behouden wat goed is en vernieuwen wat noodzakelijk is ons motto. Daarbij moet je risico’s overzien en kansen pakken.’

Reageer op dit artikel