nieuws

Nieuwe franchiseformule voor ontbijtservice

Catering

Ontbijtservice The Breakfastclub is gestart met een franchiseformule met vestigingen in Nederland en België. Diensten en producten die de formule aanbiedt zijn onder andere: picknickmanden, hightea voor particulieren en bedrijven en een lunchbuffet.

Nieuwe franchiseformule voor ontbijtservice

‘Onze formule biedt de franchisenemer veel mogelijkheden om toe te komen aan de essentie: het ondernemen en leveren van een goed product’, vertelt Chantal Kaspers Meijer, algemeen directrice. The Breakfastclub is reeds actief in Zeeland.

The Breakfastclub in Terneuzen is een jong bedrijf dat inzetbaar is voor catering , voor particulier en bedrijf. ‘Wij verzorgen graag uw ontbijtbuffet, partycatering, huwelijkscatering, hightea en lunchmand of lunchbuffet.’

Over de ontbijtservice: ‘Wij bieden u een geschikte verrassing voor al uw bijzondere dagen. Voor iedere gelegenheid is er wel een ontbijt te bestellen’, zo meldt het bedrijf op Breakfasttime.biz.

Reageer op dit artikel