nieuws

ReJoice catering start afhaalcafé

Catering

Renswoude heeft sinds kort een afhaaleetcafé. ReJoice catering kreeg steeds meer vraag naar deze service. Na een testperiode wordt deze eetmogelijkheid nu onder de naam Diner-Traiteur aangeboden, zo meldt DeWoudenberger.nl.

ReJoice catering start afhaalcafé

‘Met een zeer gevarieerde menukaart, die je in een goed eetcafé ook tegenkomt, heeft Renswoude er een smakelijke eetmogelijkheid bij’, vertelt Nico van Rouwendaal. ‘De consument is behoorlijk verwend en stelt steeds hogere eisen aan zijn voeding. Het moet lekker zijn, graag ook gezond, maar wel makkelijk en snel. Echter, goed bereid kost tijd.’

Na eigen onderzoek in Amsterdam, waar veel nieuwe eettrends worden geboren, kwam Van Rouwendaal tot de conclusie dat ‘take-away’ maaltijden een behoefte zijn geworden. De menukaart van ReJoice Diner Traiteur telt twaalf gerechten en deze variëren van (patat)kapsalon, pasta, Mexicaans, vis, Thai tot biefstuk van de grill.

Gerechten van de afhaaleetcafékaart zijn te bestellen op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Reageer op dit artikel