nieuws

Sodexo verzorgt facilitaire diensten voor Unilever in vijftien landen

Catering

Unilever heeft een partnership overeenkomst gesloten met Sodexo voor de verzorging van een breed scala van haar facilitaire diensten op circa zeventig locaties in vijftien landen in Europa. De opdracht is gegund voor een eerste periode van vijf jaar. Contractwaarde: ruim negentig miljoen euro per jaar.

Sodexo verzorgt facilitaire diensten voor Unilever in vijftien landen

De overeenkomst ligt sterk in lijn met de strategische doelstellingen van Sodexo om dé wereldspeler te worden op het terrein van facility management services, om zo een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van haar cliënten. De deal omvat een breed scala van facilitaire diensten, zowel hard als soft FM services.

Ken Manke, Vice President Workplace Services van Unilever: ‘Deze samenwerking is in lijn met onze strategie om uitstekende diensten te verlenen door onze hele organisatie heen. De overgang naar één partner levert een belangrijke bijdrage aan het beheersen van kosten en het bevorderen van dezelfde kwaliteit, uitstraling, serviceniveau en meetbaarheid van de facilitaire dienstverlening op alle locaties van Unilever.’

Reageer op dit artikel