nieuws

200 zorginstellingen presenteren 45.000 mooie maaltijden

Catering

Meer dan 45.000 maaltijden in ruim 200 zorginstellingen in Brabant krijgen extra aandacht tijdens de Week van de Smaak van 1 t/m 8 oktober door gebruik van biologische en streekgebonden producten, Daarnaast is er extra aandacht voor de ambiance.

200 zorginstellingen presenteren 45.000 mooie maaltijden

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidzorg is opdrachtgever van het project ‘Een Mooie Maaltijd in Brabant’. Projectleider Phyllis den Brok: ‘Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect van elke bedrijfsvoering, ook binnen zorginstellingen. Dit project laat zien hoe voedingsdiensten een meerwaarde kunnen zijn voor zowel de zorginstelling als de cliënt, patiënt of bewoner.’

Het project ‘Een Mooie Maaltijd in Brabant’ heeft een duur van 3 jaar. Met dit project wil de VKGE het belang van eten en drinken benadrukken binnen de zorgsector. Zie www.vkge.nl

Reageer op dit artikel