nieuws

Albron belooft beterschap aan Universiteit van Maastricht

Catering

Albron heeft de Universiteit van Maastricht beterschap beloofd. Dat meldt Observantonline.nl het onafhankelijke weekblad van de universiteit. Maar het gaat nog wel even duren voordat het zo ver is.

Albron belooft beterschap aan Universiteit van Maastricht

Cateraar Albron heeft beloofd met een nieuwe opzet te komen voor een betere service. Hoe lang dat nog gaat duren is onduidelijk, zegt Cees Vink, als senior accountmanager bij Albron verantwoordelijk voor het contract met de universiteit.

Enige weken geleden werden in een commissie van de universiteitsraad vragen gesteld over het contract met Albron en de manier waarop de kwaliteit van de catering verbeterd kan worden. Uit onderzoeken van bureau Flycatcher blijkt dat zowel studenten als medewerkers over het algemeen ontevreden zijn over het assortiment, de kwaliteit van het gebodene, de ‘te hoge prijzen’ en de catering bij evenementen.

Albron betaalt jaarlijks een bedrag aan de universiteit van 250 duizend euro als de kwaliteit van de service onder de maat blijft. ‘Dat is’, zei André Postema van het college van bestuur tegen de U-raadsleden ‘nu het geval. Dus hoe beter de gebruikers het vinden, hoe lager de bijdrage van Albron wordt.’

Cees Vink van Albron laat weten dat de plannen die worden gesmeed ‘een behoorlijke verandering behelzen, met hele nieuwe concepten. De grove structuur is klaar, de precieze invulling nog niet.’

Reageer op dit artikel