nieuws

Albron belooft ‘dikke voldoende’ op Erasmus Universiteit

Catering

Afrekenen met klachten. Dat is wat Albron gaat doen op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De onvoldoende moet een dikke voldoende worden. Dat betekent onder meer lagere prijzen voor pastamaaltijden en meer aanbod voor de smalle beurs, aldus de cateraar.

Albron belooft ‘dikke voldoende’ op Erasmus Universiteit

Albron streeft aan het einde van dit jaar naar een dikke voldoende voor de cateringdiensten op de Rotterdamse Erasmus Universiteit. Studenten en medewerkers beoordeelden die begin februari met een 4,5.

De cateraar gaat volgens business manager campus Marc Verweij als gevolg daarvan aan alle ‘draaiknoppen’ zitten om dat resultaat de komende maanden te verbeteren. ‘Het oordeel van studenten en medewerkers heeft er behoorlijk ingehakt’, erkent Verweij. ‘Dat we ons dit aantrekken, mag duidelijk zijn. Dat het beter moet, is helder.’

Het heeft in Rotterdam vooral aan communicatie ontbroken, denkt de verantwoordelijke man bij Albron. ‘Vaak hebben we wel producten voor een lager budget, maar is het gewoon een kwestie van onbekendheid geweest. Het bestaan ervan was niet altijd even duidelijk.’

Albron had volgens hem meer tijd en energie in de dialoog met de restaurantgasten moeten steken en zich minder met ‘organisatie en proces’ moeten bezighouden. Frustraties liepen onder studenten de afgelopen maanden zo hoog op dat ze op Facebook een pagina ‘Occupy Albron’ openden.

Reageer op dit artikel