nieuws

Albron brengt eetstemming in kaart

Catering

Albron heeft een systeem ontwikkeld waarmee studenten kunnen testen in wat eetstemming te zijn. De cateraar gebruikt het systeem om het assortiment van de onderwijslocaties nog beter af te stemmen op de wensen van studenten.

Albron brengt eetstemming in kaart

Maandag 25 september is Albron gestart met de studentencampagne What’s your flavour? Radiospots en advertenties moeten studenten naar de website www.whatsyourflavour.nl sturen. Hierop kunnen ze de test doen en kans maken op honderd euro.

De test wijst uit in wat voor een eetstemming een student is. De keuzes bestaan uit Quick Bit, Fuel Up, Be Surprised, Have it like Home en Go Healthy. Op Whatsyourflavour.nl kunnen studenten ook recepten downloaden, shirts en posters van de campagne starten en bloggen.

Reageer op dit artikel