nieuws

Albron-directeur ‘Influencer of the Year

Catering

Albron’s Chief Financial Officer Jouke van der Veer is verkozen tot CFO Influencer of the Year. Dat is donderdag bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse ‘600 minutes CFO Event’. De verkiezing kwam tot stand na uitgebreide interviews en een schriftelijk onderzoek van het 600 minutes CFO platform onder beslissers uit het vakgebied.

Albron-directeur ‘Influencer of the Year

Van der Veer ontving de prestigieuze award in Hotel Theater Figi in Zeist in het bijzijn van zo’n 100 senior beslissers uit de top van het bedrijfsleven. De aanwezigen brachten bij aanmelding voor het event hun stem uit op één van de drie kandidaten voor de award. Naast Van der Veer waren dit jaar CFO’s Marcel Smit (KPN) en Doede Vierstra (Nuon) genomineerd.

Albron’s CFO ontving de meeste stemmen en werd door zijn vakgenoten bestempeld als iemand die zijn visie uitstekend weet te vertalen naar een zakelijke én mensgerichte managementstijl. ‘Jouke gaat ervan uit dat cijfers het gevolg zijn van de inspanningen van mensen. Dat onderscheidt hem als CFO’, aldus één van de aanwezige beslissers.

Jouke van der Veer is verheugd over het winnen van deze Award: ‘Fantastisch om deze erkenning te ontvangen. Ik zie het als een bevestiging van mijn visie dat de mens de basis vormt voor het resultaat.’

Meer Albron nieuws:

Reageer op dit artikel