nieuws

Albron en Coca-Cola schenken PlayStation pakket aan studenten

Catering

Om het nieuwe schooljaar in te luiden lanceerden Albron en Coca-Cola Enterprises Nederland vorige week een speciale actie ten behoeve van Coca-Cola Zero. Dit gebeurde op een select aantal universiteiten en hogescholen. De studenten kans maken op een PlayStation(R)3 pakket.

Albron en Coca-Cola schenken PlayStation pakket aan studenten

Deze actie maakt onderdeel uit van de lancering van de Coke Zero Gaming Zone op MSN, het nieuwste online gaming platform met dagelijks informatie, reviews en trailers over de allernieuwste games.

Tussen 5 en 25 september 2011 krijgen studenten bij aankoop van een Coca-Cola regular, light of Zero een ‘gaming voucher’ waarop een actiecode staat. Deze voucher kan de student tot en met 2 oktober via internet activeren om kans te maken op een PlayStation(R)3 pakket.

Albron is de eerste cateraar met wie Coca-Cola Enterprises Nederland deze actie uitvoert. ‘De actie past goed bij de doelgroep en helpt ons op een eigentijdse manier invulling te geven aan onze rol op de campus.’, aldus manager Marketing Elma Brandsma.

De volgende locaties zijn geselecteerd om aan deze actie deel te nemen: Erasmus Universiteit Rotterdam, Fontys Hogescholen (Tilburg), Maastricht University, Wageningen UR, Gilde opleidingen, ROC Midden Nederland, Media College Amsterdam en Christelijke Hogeschool Ede.

Reageer op dit artikel