nieuws

Albron en Randstad roosteren efficiënt in

Catering

Albron heeft samen met Randstad een nieuwe manier van matchen, plannen en roosteren van personeel ingevoerd. Dit betekent voor beide partijen minder werk en meer rust, zo melden Randstad en Albron. ‘Dankzij dit systeem hebben we de hoeveelheid flexwerk voor dezelfde hoeveelheid werk met 20 procent verminderd.

Albron en Randstad roosteren efficiënt in

Aanvankelijk zorgden planners voor het inroosteren van medewerkers. Iedere planner deed dat op zijn of haar manier. Nu doet ‘het systeem’ dat. De manager voert in wanneer hij of zij een medewerker nodig heeft. En geeft aan voor hoe lang en wat voor medewerker dat moet zijn.

Via sms wordt hij op de hoogte gehouden van de vorderingen. Een manager laat in een promotiefilmpje weten: ‘Je hoeft nu niet meer langs het uitzendbureau. Dit werkt erg prettig en het zorgt voor meer rust bij de vaste medewerkers en de flexwerkers.

Zie Youtube

Reageer op dit artikel