nieuws

Albron officieel partner Dutch Water Dreams

Catering

Albron is exclusief huiscateraar van het nieuwe in wildwatersport-complex Dutch Water Dreams (DWD) in Zoetermeer. Albron Party Productions gaat diverse grote evenementen cateren en zal DWD culinair ondersteunen in haar dagelijkse exploitatie.

Albron officieel partner Dutch Water Dreams

In het tijdelijke DWD event paviljoen verzorgt Albron Party Productions nu al de ‘under construction’ events tot aan de officiële opening van het wildwatersport complex op 20 oktober 2006.

Het wildwatersport complex bevat een wildwaterbaan gebaseerd op de Olympische wildwaterbaan van Beijing en drie FlowRiders. Verder een grote tribune, een shopping center en diverse horecagelegenheden. Bodyboarden, flowboarden, wildwaterkanoën en raften kan er het hele jaar door.

Reageer op dit artikel