nieuws

Albron opent honderdste kookdame

Catering

Albron opent een honderdste kookdame in een kleinschalige woonvoorziening. De kookdame moet zorgen voor een maaltijd en de huiselijke sfeer in de woning.

Albron opent honderdste kookdame

De kookdame komt in woonvorm Koekange van de Baalderborg Groep. Albron en Baalderborg werken samen sinds 1993. Albrons eerste kookdame is gestart bij Baalderborg.

Teun Verheij, algemeen directeur van Albron, is trots op het kookdame-concept. ‘We dragen samen zorg voor een huiselijke sfeer, waarin de cliënten zich prettig voelen. We delen de visie dat wonen voor mensen met een verstandelijke beperking op iedere locatie uniek en met persoonlijke aandacht moet worden ingevuld.’

Ook Meine Fernhout, directeur van de Baalderborggroep ziet de meerwaarde van dit project. ‘De keuze voor een kookdame die voor de dagelijkse maaltijd zorgt, past bij de visie van de Baalderborg Groep. Wij zijn ervan overtuigd dat dit concept op veel plekken in Nederland uitkomst biedt. Vers koken in de woning heeft veel meerwaarde voor het woongenot van de cliënten.

Meer Albron:

Reageer op dit artikel