nieuws

Albron richt zich met nieuwe formule op kleine bedrijven

Catering

Met het concept Aan Tafel zegt Albron in te spelen op de vraag naar catering door bedrijven vanaf 50 medewerkers. De cateraar uit De Meern merkte dat kleinere bedrijven nog vaak zelf de lunch voor hun personeel verzorgden.

Albron richt zich met nieuwe formule op kleine bedrijven

Volgens Albron denken die bedrijven dat uitbesteding van catering hoge kosten met zich meebrengt. ‘De verborgen kosten van eigen beheer worden in de meeste gevallen echter niet in kaart gebracht’, repliceert de cateraar.

‘Naast de tijd en energie die diverse medewerkers kwijt zijn aan het bestellen, inkopen, bereiden en opruimen van de lunch, is het risico op voedselcalamiteiten aanwezig door het gebrek aan kennis met betrekking tot hygiënenormen.’

De cateraar zegt met Aan Tafel ‘een professioneel lunchconcept in huiselijke sfeer’ te bieden dat al geïmplementeerd kan worden vanaf € 17.000 per jaar. De formule bestaat in drie varianten; compact, comfort en luxe.

Een van de eerste cateraars die zich richtte op de markt van kleine ondernemingen is Leo op het werk! Deze kwam onlangs met de cateringcalculator. Leo op het werk! werkt in haar concept samen met (lokale) supermarkten.

Meer bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel