nieuws

Albron sleept groot contract binnen

Catering

Albron heeft een goede slag geslagen. ’s Lands grootste onafhankelijke cateraar sleepte postgigant TNT als nieuwe opdrachtgever binnen. Het gaat om het verzorgen van een aanzienlijk aantal bedrijfsrestaurants.

Albron sleept groot contract binnen

De overeenkomst werd deze week getekend en is gisteren officieel ingegaan. Albron verzorgt nu de catering op 58 locaties van TNT Post, CEVA Logistics (voorheen TNT Logistics) en TNT Express in Nederland. “We zijn trots TNT als klant te verwelkomen en kijken uit naar onze samenwerking”, aldus commercieel directeur Jolanda Lam van Albron.

Mening medewerker centraal

Gezond, bewust en gevarieerd cateren golden bij TNT als speerpunten in de keuze voor een nieuwe cateraar, aldus Albron. Ook stelde de postgigant de mening van de medewerker centraal. Daarvoor werd zelfs klantenpanel in het leven geroepen. De TNT’ers beoordeelden het aanbod van de diverse cateraars ‘op aspecten als presentatie en variatie in productaanbod. Het klantenpanel was erg te spreken over het verrassende en gezonde voorstel van Albron’.

TNT maakte zelfs speciale Albron-postzegels in verband met het afsluiten van het contract (zie foto).

Reageer op dit artikel