nieuws

Albron wil klanten ‘Paleis Soestdijk-gevoel’ geven

Catering

Albron Party Productions gaat (potentiële) relaties op een bijzondere manier trakteren. Zij worden op 30 juni in de watten gelegd op Paleis Soestdijk. En passant introduceerde de partycateringtak van Albron haar nieuwe website.

Albron wil klanten ‘Paleis Soestdijk-gevoel’ geven

Albron Party Productions houdt op maandag 30 juni een ´open huis´ in De Oranjerie van paleis Soestdijk. (Potentiële) relaties van Albron krijgen een culinair onthaal en een rondleiding om aan het einde van de dag te vertrekken met het ‘Paleis Soestdijk-gevoel’, aldus de cateraar.

Onlangs werd de nieuwe website geïntroduceerd. Volgens Albron zijn sinds die tijd de aanvragen gestegen, ‘mede door de verbeeldende foto’s en filmpjes op de site’. Op de site staan de diverse diensten die worden aangeboden en ook informatie en beeld over de concepten.

Reageer op dit artikel