nieuws

Albron wordt Olympisch cateraar

Catering

Albron gaat alle culinaire activiteiten verzorgen in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Beijing volgend jaar. De ongeveer tien outlets van Holland Heineken House (HHH) variëren van een snackerie tot het atletenrestaurant en de Koninklijke lounge. Er worden tienduizenden bezoekers verwacht in het Holland Heineken House.

Albron wordt Olympisch cateraar

Hans Jacobs, directeur Albron Catering, is dan ook trots op het vertrouwen dat Heineken in Albron stelt: ‘Het Holland Heineken House op de Olympische Spelen is een unieke locatie om onze kwaliteiten te laten zien.’ Het pretpaleis van de bierbrouwer is de officiële thuishaven van NOC*NSF tijdens de Olympische Spelen.

In Beijing zal het HHH weer traditiegetrouw fungeren als dé ontmoetingsplaats voor alle supporters, Nederlandse atleten, officials van NOC*NSF, sponsoren en suppliers. Albron is geen onbekende van Heineken. Sinds 2005 verzorgt Albron de catering op de Nederlandse vestigingen van de bierbrouwer.

Tijdens de Olympische Spelen van 2004 in Athene verzorgde Live Cooking Events de culinaire invulling in het HHH. Ook tijdens de Olympische Winterspelen vorig jaar in Turijn was de cateraar uit Elst (G) actief.

Reageer op dit artikel