nieuws

Altrecht en Sodexo Health Care tekenen contract

Catering

Sodexo Health Care gaat vanaf 1 juli 2009 de dagelijkse warme maaltijden voor 600 cliënten van zorgorganisatie Altrecht in de regio Utrecht verzorgen. Ook levert Sodexo de producten voor ontbijt en lunch. Beide partijen hebben hiervoor een driejarig contract ondertekend.

Altrecht en Sodexo Health Care tekenen contract

Voorzitter Roxanne Vernimmen van Altrecht en directeur Food Services Peter van der Vorm van Sodexo hebben op 8 juni 2009 in het Utrechtse Willem Arntzhuis hun handtekening gezet.

Sodexo Health Care gaat aan vijf locaties maaltijden leveren. Het gaat om het Willem Arntzhuis in Utrecht, de Willem Arntzhoeve in Den Dolder, het Christelijke sanatorium in Zeist, de Windehof en de Villa in Bilthoven en het RPC in Nieuwegein.

Sodexo gaat er het Management Menu Systeem (MMS) van Delegate introduceren. Via dat systeem kunnen de medewerkers via internet de bestellingen aan Sodexo doorgeven. ‘Daarmee kan een beter serviceniveau worden bereikt en een goed financieel inzicht worden verkregen door beide partijen’, aldus Sodexo.

Voor het contract hoeft geen personeel te worden overgenomen. De maaltijden worden door het verzorgende personeel van de locaties van Altrecht zelf bij de cliënten geserveerd.

Reageer op dit artikel