nieuws

Amphia verlengt contract Albron

Catering

Albron is de komende vijf jaar de cateraar voor drie locaties van Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout. Dat heeft de Raad van Bestuur van Amphia Ziekenhuis bekend gemaakt.

Amphia verlengt contract Albron

Directeur Theo de Koning van Albron Foodservice is blij met de contractverlenging. ‘Amphia wilde in eerste instantie de horeca- en retailactiviteiten weer in eigen beheer gaan uitvoeren. Wij hebben daarop een onderscheidend en innovatief plan gepresenteerd’.

De Koning vervolgt: ‘We leveren onder andere een belangrijke investeringsbijdrage aan de noodzakelijke renovatie en upgrading van de bestaande verkooppunten. Met de nieuwe gemaakte samenwerkingsafspraken kunnen we deze plannen nu in de praktijk gaan waarmaken’.

Albron verzorgt al sinds 1991 de catering voor Amphia Ziekenhuis. Over de omvang van het contract zijn geen mededelingen gedaan.

Reageer op dit artikel