nieuws

‘Andere naam Martinair Partyservice

Catering

Martinair Partyservice krijgt een andere naam. Dat heeft eigenaar Noud van den Boer gezegd tegen Misset Catering. De naam wordt binnen enkele maanden gepresenteerd. De nieuwe bedrijfsstructuur is eind maart bekend.

‘Andere naam Martinair Partyservice

Onder leiding van de inmiddels vertrokken Michiel van Doornik en Noud van den Boer (foto) zijn er tal van wijzigingen doorgevoerd bij Martinair Partyservice. Van den Boer: ‘De nieuwe bedrijfsstructuur is eind maart bekend. Martinair Partyservice zal fungeren als een businessunit. De nieuwe naam wordt over een paar maanden bekend gemaakt. Er zal wel de naam Martinair in zitten.’

‘Mensen bij’
Onderdeel van de nieuwe bedrijfsstructuur is het afscheid van algemeen directeur Rob de Jong en financieel directeur Patrick Teunissen. Maar zeker ook de aanstelling van Erwin Verschoor als nieuwe directeur. Er worden in verband met de nieuwe structuur geen mensen ontslagen bij Martinair Partyservice. ‘Er moeten eerder mensen bij’, aldus Van den Boer optimistisch.

Reageer op dit artikel