nieuws

Apetito trakteert instelling op Jannes

Catering

Apetito trakteerde instelling Icare De Trans in Nooitgedacht onlangs op een optreden van de populaire volkszanger Jannes. De bewoners ‘kregen’ Jannes na het winnen van de WK-actie van de maaltijdverzorger.

Apetito trakteert instelling op Jannes

Nooitgedacht. Zo heet het plaatsje bij Delfzijl waar Jannes onlangs optrad. De bewoners van gehandicapteninstelling Icare De Trans hadden waarschijnlijk nooit gedacht dat de megapopulaire volkszanger bij hen zou komen optreden. De bewoners werden op Jannes getrakteerd door Apetito. Die schreef namelijk een WK-actie uit. En die werd gewonnen door Icare De Trans.

Jannes ’s trad op voor 300 man, bestaande uit bewoners, begeleiders en hun familieleden. Met het spetterende optreden liet hij iedereen uit z’n dak gaan. De WK-actie van de maaltijdverzorger ging om het (oranje) versieren van de locatie. De ingezonden foto’s leverden het bewijs dat Icare De Trans de locatie Strubben Mariencamp het mooist hadden aangekleed.

Reageer op dit artikel