nieuws

Appèl garandeert 100 procent duurzame catering

Catering

Duurzaamheid is ook in catering een hot item. Zo moet vanaf 2010 bijvoorbeeld de catering bij de hele overheid voor minimaal 40 procent bestaan uit biologische producten. Met een nieuw concept geeft Appèl nu een ‘100% duurzame catering garantie’ af.

Appèl garandeert 100 procent duurzame catering

‘Biologisch, authentiek eten is voor ons al jaren een speerpunt’, meldt Appèl. Een logisch vervolg is dat de Bossche cateraar nu komt met BIO@WORK. Op de website is te lezen dat in de restaurants waar BIO@WORK wordt toegepast veel aandacht besteed wordt aan het gebruik én de promotie van duurzame, gezonde en biologische voeding.

Appèl garandeert 100% duurzame catering met dit concept. De contractcateraar heeft nog een concept geïntroduceerd: caffé@work. Een koffieconcept dat in samenwerking met koffieleverancier Peeze is ontwikkeld en dat aangepast kan worden aan de grootte van ieder bedrijf. Ook volledig duurzaam, aldus Appèl. De cateringmedewerkers krijgen zelfs een professionele barista-training.

Reageer op dit artikel