nieuws

Appèl weg uit karakteristiek pand

Catering

Cateraar Appèl verlaat de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Het karakteristieke hoofdkantoor aan het Julianaplein is verkocht door de voorzitter van de Raad van Bestuur van Appèl, Geert van de Ven. De cateraar verhuist naar een pand aan de A2.

Appèl weg uit karakteristiek pand

Het huidige hoofdkantoor in de Bossche binnenstad met de karakteristieke torentjes dateert van 1904 en was ooit ook in handen van bankiersfamilie Van Lanschot. Voormalig Appèl-directeur Geert van de Ven is al jaren eigenaar. Hij is overigens nog steeds voorzitter van de raad van bestuur van de cateraar. Van de Ven heeft het kantoorpand aan een andere partij verkocht.

Appèl heeft al een nieuw onderkomen gevonden, aan de A2. Nog wel binnen de gemeentegrenzen van ’s-Hertogenbosch overigens. De verhuizing moet per 1 juni hebben plaatsgevonden. Directeur Robert Teulings heeft grote plannen met het nieuwe pand en heeft aangekondigd binnenkort met meer informatie te komen.

Reageer op dit artikel