nieuws

Arjan van Dijk Groep catert Wings & Wheels

Catering

De Arjan van Dijk Groep heeft afgelopen weekend de catering verzorgd van het Classic Wings & Wheels gala op de vliegbasis Gilze Rijen. Naast de catering nam de Van Dijk Groep ook decor een aankleding voor haar rekening van dit bijzondere evenement.

Arjan van Dijk Groep catert Wings & Wheels

Zo’n 2500 enthousiaste bezoekers genoten van een collectie exclusieve historische vliegtuigen en klassieke auto’s. Het Classic Wings & Wheels Gala is een initiatief van de Rotary Club Oosterhout. Het hoofddoel van het Gala was het verwerven van fondsen voor Racing for Charity en KiKa.

Snacks en sandwiches

Alle ‘ruimtes’ op het evenemententerrein waren voorzien van buffetten met heerlijke drankjes en gerechten uit de wereldkeuken. Hier deden de gasten zich tegoed aan koude en warme snacks en sandwiches. In de VIP-ruimte genoten de gasten ook van een keur aan warme exotische gerechten.

Reageer op dit artikel